Jag går med direkt!

Klok man 🙂 !

Lite skämt och lite allvar men om det blev FÖRBJUDET att fläta hästar på tävling hade jag inte sörjt en sekund.

Att fläta är det absolut tråkigaste med att tävla- detta sagt trots att min häst är hur lättflätad som helst 🙂 !

Men så länge ”alla andra” flätar så ”vågar” jag inte låta bli 🙂 !

4 kommentarer Skriv kommentar

 1. Frida

  Jag fortsätter, tycker det är kul att fläta. Gillar allt pyssel innan tävling nästan lika mkt som själva tävlingen. Det är ju kul att göra hästen fin och jag tror inte jag skulle komma i rätt tävlingsstämning om jag inte knoppade…..

  Svara
 2. Trasselkvast

  Jag skriver på! Avskyr att knoppa. Så himla fånigt duttande. Ska fasen ta och rida utan knoppar på nästa tävling.

  Svara
 3. Ann

  Jag går också med. Även om det är SNYGGT med knoppad man. Det är visserligen bara en halvtimmes jobb men jag kan göra nåt bättre den halvtimmen. Med en lagom kort välansad man så ser det väl ok ut ändå.

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>