4 kommentarer Skriv kommentar

  1. CeciliaL

    Vet inte om du såg min kommentar på den tråden? Herregud, vilken idiotisk brud. Jag såg att tråden sedan försvann…..

    Svara
  2. Cristel

    Jag blir mörkrädd så ofta numer att jag inte vågar läsa såna trådar. Nu minns jag varför.

    Svara
  3. Frida

    Tycker det är fascinerande hur många som verkligen är helt okritiska och köper allt. Men tror det är lite tidsandan, många har helt tappat förmågan till källkritik (bara att titta på allt skit som delas på Facebook) och det finns många sätt att nå ut med sitt budskap och det går alltid att hitta stöd för det man tycker om man letar. Och det går säkert utmärkt att googla fram ngn artikel om svullna njurar hos häst och varför man ska ge citron för det (hur en halv citron ska göra skillnad på för en häst på 500 kg vet jag inte). Många verkar dessutom ha en inbyggd rädsla för allt som är vetenskapligt beprövat och därmed gängse metoder, ju mer alternativt desto bättre. Kan man hitta ngn tomte nånstans som kan hela hästen med kristaller eller örter så måste det ju vara bättre än det som forskats fram och testats efter konstens alla regler….. Man blir lite trött ibland faktiskt…..

    Svara
  4. Sandra

    Vi hade en person i stallet som var frälst på silver. Det kunde bota ALLT, från hosta till cancer. Denna person var även vegetarian/vegan och brann så för att rädda djuren, lite ironiskt tycker jag då silvret hon drack tillslut hamnar i vatten/hav och blir giftigt för vattenlevande organismer. Hon skrev även att hon lätt hade gett det till sin häst om den exempelvis hade haft hosta. Nu hände det aldrig, men jag kan ju tänka mig att det i värsta fall hade kunnat bli en fråga om djurskydd.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>