Dagens (mail)fråga

Nyfiken fråga: hur ofta kollar ni er mail?

Jag har ju, som jag har berättat tidigare, telefonen som en kroppsdel- går aldrig någonstans utan den.

Svarar därför på sms, mail, Messenger osv  vääääldigt snabbt, oftast inom ett par minuter.

Det är lite väl ambitiöst kan jag själv tycka men hur gör ni?

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Frida

    Har det ju i telefonen så kollar ofta men svarar när jag har tid så är inte alltid så snabb…. Men känner ingen press att kolla som många andra gör, jag kollar när jag kollar helt enkelt.

    Svara
  2. Anna-Kajsa

    Jag svarar sällan på mail från telefonen, om det inte är något kort och akut. Men å andra sidan sitter jag rätt många timmar om dagen vid datorn eftersom den är min arbetsplats. Jag försöker svara på mail så fort som möjligt, helt enkelt för att det är enklast att få det gjort direkt. Det kommer rätt mycket, så ett obesvarat mail kan hamna rätt långt ner fort.

    Svara
  3. Trasselkvast

    Hatar mail ur djupet av mitt hjärta och har tagit bort det från telefonen. Även stängt av de flesta andra aviseringar så jag måste aktivt öppna appen för att se dem. Kan nästan få panik om jag varit ifrån telefonen ett tag och sen är hela statusfältet fullt med aviseringar, då vill jag bara slänga den ifrån mig och hoppa på den.

    Mail på datorn, med jobb är en annan sak. Där svarar jag också inom ett par minuter om jag sitter vid datorn vill säga. Av samma anledning som Anna-Kajsa, annars begravs jag i mail. Har dock blivit mkt bättre på att rangordna dem, mkt skickar jag vidare direkt, en hel del bara raderar jag för att jag inte tycker det är så viktigt. OM det är viktigt så lär jag ju få höra mer om det ändå.

    Svara
  4. LenaB

    Har inte mejlen i telefonen, eftersom den är så seg. Sitter jag vid datorn så försöker jag svara rätt snabbt. Jobbmejl tar jag ju förstås omgående, men jag antar att frågan här gällde privata grejer.
    Så, ser jag mejlet och har tid att svara gör jag det, men jag går liksom inte runt och går in på appen med jämna mellanrum i telefonen – tycker dessutom det är meckigt att svara via mobilen (litet och pilligt och svårt att se).
    Svarar i telefonen gör jag däremot:-) men är jag på jobbet sätter jag ofta min privata på ljudlöst, sitter jag på möten är INTE min privata telefon med!
    Har precis som Trasselkvast tagit bort alla aviseringar (utom sms) från mobilen för jag höll på att bli tokig av allt pipande hela tiden!!!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>