Tisdag- ragdolls

image

Åhhh….idag har det varit kattgos de luxe!

image

En god vän har 3 ragdollbebisar hemma och dessa har jag varit och plågat!

image

”Tur” att man har en särbo som är allergisk mot katter- annars hade jag kidnappat minst en av dom!

Annars har dagen bestått av tömkörning av Vickes boxgranne, ponnyn Miss May, harvning av utebanan och därefter ett dressyrpass med Vicke på densamma.

Formen i traven var bättre idag och det mesta flöt på väldigt bra så jag var mer än nöjd!

6 kommentarer Skriv kommentar

  1. G

    Aldrig mer ragdoll i vårt hem! Världens gosigaste fluffigaste mysigaste nallebjörn men h-vete vad han höll på att bränna ut mig med sitt hesa bröliga jamande, heeela dagarna (tack o lov inte på nätterna) :S

    Svara
    • Bodil

      Dom är alla olika! Har en som är väldigt pratig när han kommer in, en som talar om när hon är hungrig och ”svarar” på tilltal och en som är rätt tyst.

      Svara
      • G

        Så äre så klart, har dock hört minst två till med extremt jamande ragdolls så skulle inte våga chansa igen. Men dom är verkligen underbara och hade jag varit en lugn pensionär som gillade att sitta still så skulle han varit underbart sällskap. Han präglade sig dessvärre på mig mest i familjen och jag är sällan stillasittande så han försökte väl prata mig till ro. Han fick även vara ute och hade kattkompis men det var en människokatt som ville vara med och mänskan skulle inte pyssla med grejer 😀

        Svara
  2. Prick

    När jag blir gammal och inte längre bor i hus ska jag ha en ragdoll. Och om den är pratig kan jag prata med den. Kanske är jag så gammal då att jag inte hör så bra och då gör det ju inget om den jamar högt. 🙂 Tror ragdoll är en av de bästa innekatterna!

    Svara
    • G

      Låter som en perfekt kombo haha. Jättetrevlig ras verkligen men var inte kompatibelt men en stressad heltidsarbetande småbarnsförälder 🙁 Dåligt researchat av oss tyvärr.

      Svara
  3. LenaB

    Våra katter är iaf inte det minsta jobbiga! Visst är de pratiga men absolut inte så någon kan må dåligt av det;-)
    Själv är jag så himla nöjd med att vi valdejust Ragdoll när vi skulle ha ny katt, vi läste på allt vi kunde för vi ville försöka hitta en katt som förenade de egenskaper vi gillat mest med tidigare katter och vi är över förväntan nöjda! Jag vet att jag låter som värsta ”promotern” för denna ras men det är verkligen så, och alla som hälsar på oss blir lika glada i dem (eller hur Birgitta?)
    Vi har tom vänner som egentligen inte är några kattmänniskor alls, som är förtjusta i våra katter, mycket för att de faktiskt påminner väldigt mycket om hundar till sitt sätt, men ändå verkligen är KATTER ut i svansspetsen:-)

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>