Bojkott?

Händer det att ni bestämmer er för att bojkotta en affär/ företag IRL eller via nätet och varför då i så fall?

Bristande service skulle väl vara den främsta anledningen tänker jag?

Ett tag bojkottade jag mer eller mindre Hööks i Malmö eftersom de hade så dålig service men det är flera år sedan och personalen är säkert utbytt sedan dess.

Minns också en restaurang där en kypare kallade min dåvarande sambo för IDIOT (han trodde inte att vi hörde honom) så dit gick vi inte fler gånger ha ha….

Nu överväger jag att göra detsamma med ett ställe där jag och Henrik har hämtat mat flera gånger- deras nonchalans börjar reta mig väl mycket.

Öppnar man tex 17.00 ska man inte behöva vänta i en kvart eller mer innan någon ids svara i telefonen och så har det varit flera gånger.

Men vad är era erfarenheter och brukar ni ”straffa” kassa företag/ affärer genom att inte handla där mer?

7 kommentarer Skriv kommentar

  1. Marie Nordström

    Hööks har definitivt inte blivit bättre, snarare tvärtom :-S

    Svara
  2. Karoline

    Måste också hålla med om hööks! Väldigt otrevlig personal och är det inte ett måste handlag jag inte där.. Däremot Horze butiken bredvid har världens trevligaste personal, super hjälpsamma!

    Svara
  3. Prick

    Jag kommer aldrig mer äta på en Sibylla där jag avkrävdes på betalning TVÅ gånger (med kort). Jisses, vad vi blev osams, och jag lovade personalen att de aldrig mer skulle se mig där igen.

    Svara
  4. Frida

    Inte så att jag bojkottar för att straffa, tänker att det inte märks ändå men jag väljer självklart bort affärer eller restauranger som har dålig service eller annat som jag inte gillar. Och kommer tillbaka till dem som är bra. Undviker också affärer där personalen flyger på en i samma sekund man kommer innanför dörrarna och frågar om man vill ha hjälp med något, gillar inte det även fast det nog räknas som god service 😉

    Svara
  5. Eva

    Jag bojkottar alla kedjor som säljer nyårsraketer. Jag kör min hårda linje året runt och tackar för att ”mitt” Ica Maxi inte säljer skiten!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>