Tisdag- man får passa på

Ja, i morse passade jag på att rida på en av vår stallägares stubbåkrar- sååå härligt det var!

Jag hade kunnat trava och galoppera i det svaga upp och nerförslutet hur länge som helst men fick ändå besinna mig, Vickes goda kondition till trots.

Dels har han en otroligt lös sko och en bakhov som är väldigt trasig (hovslagaren kommer imorgon) och dels tar det nog en del att just motionera i upp och nerförsbackar även om det är små nivåskillnader.

Jag hoppas att inte plogen kommer fram på länge- älskar dessa bonusytor som dessutom är lika bra att dressyrträna på som att jobba med flåset.

Annars har dagen ägnats åt lite ”dåliga samveten” som blodgivningen och en biltvätt tex- alltid skönt när man kan bocka av sådant från sin to-do-lista.

Kvällen ska fördrivas i spänning- väntar besked kring en grej som jag hoppas ska öka min livskvalité- går allt som jag vill ska jag givetvis berätta ”allt” lite senare 🙂 !

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>