JAG klagar inte!

image

Nej, för min del fick det GÄRNA vara vår eller sommar året runt!

Jag säger inte att sommarhetta är ultimat när man har häst men hos oss funkar det ändå en miljon gånger bättre än leriga hagar, ösregn, snöblask, isgator, knöggel, mörka dagar, kyla, storm bla bla bla bla……..

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Frida

    Skulle ju inte byta januari mot juli men om jag fick välja skulle det vara september/oktober året runt. Älskar hösten med hög klar luft och fina färger i naturen. Ofta är det fint väder i dessa månader också bara med lite mer kyla i luften.
    Fast hur mkt jag än hatar snö och kyla eller när det är snorvarmt så är jag glad att vi har årstider i Sverige….

    Svara
  2. Görel

    Föredrar Januari-Februari och då med mycket snö och minusgrader. Skottar hellre snö än klipper gräset. Hösten gillar jag också, med hög och klar luft. Tidig vår går an, men sommaren och värme är en ren plåga. Det tycker både jag och hundarna. 🙂

    Svara
    • Prick

      Ta mej tusan om jag inte håller med. ca -10 till -12 så det inte blir klampar och att vattnet fryser. Inga bromsar eller getingar och rena ben utan en massa lera.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>