Lördag- treor och tvåor

Idag valde jag att trotsa väderleksprognosen som hotade med regn på morgonen och faktiskt gick jag segrande ur den striden; det kom inte en regndroppe.

Vicke och jag tränade på utebanan som daggen lyckas hålla dammfri så pass tidigt på dagen- sedan ryker det en hel del.

Idag fick jag ett ryck och tänkte att eftersom vi nu lyckas med byten i vart tredje utan allt för många meters sido-differens mellan början och slutet på en serie om 5-6 byten 🙂  så kunde jag kanske prova att göra ett eller två byten i vartannat.

Det handlar i vårt fall långt mer om ryttarens koordination av sina hjälper än hästens förmåga och se på f..n; undertecknad lyckades skärpa till sig så pass att det först blev ett byte i vartannat 3 gånger och sedan faktiskt 2 hela byten i vartannat en gång!

Inte för att jag lär ha någon nytta av detta på tävling men ibland är det kul att leka lite.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>