Bytt är bytt

Härom dagen slog det mig hur otroligt mycket som ändrats i mitt liv på mindre än 1 år:

* nytt förhållande

* ny bostad

*nytt jobb

*ny hund

*ny bil

Det ”enda” jag inte har bytt ut är Vicke som jag å andra sidan verkligen inte heller har velat byta bort någonsin.

Dessutom blev han ”inbytt” väldigt hastigt och olustigt; jag hade inga planer på att byta häst medan jag ägde hans föregångare Kreon.

Så det är väl värt att tänka på; att livet kan ändras snabbt- givetvis åt båda hållen så att säga!

Jag är så otroligt lycklig över de förändringar jag gjort även om det har kostat på och varit både tungt, ledsamt  och svårt men som sagt; det kan vända snabbt!

Ofta måste man dock jobba mer eller mindre hårt för förändringar; inget av det ovan uppräknade har liksom serverats mig utan det har krävt olika mycket ansträngning.

Jag sökte tex jobb mer eller mindre aktivt i något år innan jag fick det nuvarande och lägenheten stod jag också i kö i nästan 3 år innan jag fick.

Jag håller inte med de som klämkäckt påstår att man kan få ALLT man vill bara man kämpar tillräckligt hårt- en del sjukdomar rår tex ingen i hela världen på men vill man så KAN man få till en hel del bra i livet ändå!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>