Alla sätt är bra utom de dåliga

Som jag kanske har nämnt har jag en stallkamrat som har en häst som är något av det mest svårlastade som stått på 4 ben.

Otaliga försök att lasta djuret har gjorts regelbundet i flera månader, olika transporter och lastbilar har använts och stallkamraten skulle nog kunna skriva en bok om allt kring detta debacle.

För att göra en mycket lång historia kort är hästen enormt bakskygg och även om det ibland går att få in hästen i en transport går det inte att stänga om den- det vittnar några loss-tryckta bakbommar om tex.

Som en desperat utväg bestämdes att hästen ska åka på ”lastningsläger” hos en duktig lastare som ska ägna en månad eller så åt detta projekt.

Problemet är/ var ju bara hur hästen skulle KOMMA till denna person- den går ju som sagt inte att lasta….

”Du får väl rida dit” sa jag SKÄMTSAMT i helgen men min stallkamrat skojar man inte med 🙂 !

Det var nämligen precis vad hon gjorde även om det tog 1 ½ timme av ”frisk” ridning för att komma dit.

Jäkla tur att hästen i alla fall är väldigt trafiksäker (den är 5 år och det var inte på några ensliga skogsvägar hon red precis- DET hade inte varit så märkvärdigt….) säger jag och nu återstår bara att se om kommande idoga lastningsförsök lyckas!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>