Tisdag- stjärnor, stjärnor

image

Ja visst kostar hästar hur mycket som helst….men oftast är det värt det 🙂 !

Synd bara att jag inte kan omvandla de     guldstjärnor Olof tycker att Vicke är värd efter varje träning till pengar- då hade jag varit rik!

Blev ett riktigt bra samlande jobb för min bruna springare idag; han fick ta i ordentligt med sina bakben och det var det som var målet med träningen.

Dagens påminnelse: inte lätta omedvetet på yttertygeln i vänster varv utan tvärtom verkligen rama in, hålla handen stilla och nästan tänka ”välta fronten till vänster med höger tygel” (alltså INTE lägga över högerhanden på vänster sida om halsen utan bara TÄNKA vältandet).

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Frida

    Hästar äter upp större delen av lönen och ibland lite till. Men visst är det värt det, ingen semesterresa, dyrt restaurangbesök eller materiella saker gör mig så glad (eller ledsen när det skiter sig på ngt sätt). Hästar är en livsstil och ger i alla fall mig kvalité i vardagen. Har svårt att förstå vad som driver andra människor, alltså dem som inte har ngt tidskrävande intresse med ständig utveckling (eller bakslag) utan går till jobbet, går hem, fixar lite hemma, lagar mat och sen är lite social på helgen. Fast dessa människor verkar iofs ha lika svårt att förstå oss hästmänniskor som vi har att förstå dem….

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>