Fredag- mer hetta

Låt mig först säga att jag är överväldigad över den myckna och positiva responsen på mitt föregående inlägg, det har skrivits så mycket fint här och på Facebook.

Det är tydligen bästa receptet för ens utseende att vara nykär; jag har aldrig fått så många komplimanger och kommentarer om att jag utstrålar sådan lycka som sedan jag och Henrik blev ett par 🙂 !

Nåväl…över till hästfronten 🙂 !

Jag valde (med rätta skulle det visa sig) att tro på väderleksrapporten som lovade/ hotade med (välj själva) riktig hetta idag så det blev uppstigning i mörker och dressyrritt på utebanan 05.50 i då väldigt skönt väder.

Som jag skrev i en kommentar igår älskar jag att kunna rida i t-shirt; jag som många månader om året lever i långkalsonger och termobyxor 🙂 !

Vicke skötte sig fint precis som Miss May som jag tömkörde därefter.

Gillar denna ponny skarpt och tror mycket på henne.

Vi tränade på att ha en lugn och balanserad galopp, även när volten blir mindre och det gick som sagt väldigt bra.

Vädret har alltså varit bokstavligen strålande hela dagen och jag fick höra något roligt från tjejen som jobbar i stallet.

Tydligen hade Vicks och Leon turats om att ligga ner på precis samma fläck i hagen; först hade Vicke legat där, sedan Leon, sedan Vicke igen och sedan såg stalltjejen inte mer för hon hade annat att göra 🙂 .

Men jag ser på hästarna att de tycker att det är varmt och de hade nog inte frivilligt stannat ute längre så det känns tacksamt när jag kommer för att hämta dom.

Även lilla Polly tyckte att det var varmt- tungan hängde som en slips under dagens långpromenad och nu ligger hon helt utslagen i soffan.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>