Smidiga foton

För någon vecka sedan fick jag meddelande om att det var dags att förnya körkortet.

Som alla vet behöver man till detta även ett foto och jag började förhöra mig om var man smidigast kunde fixa ett sådant.

Till min stora glädje fick jag tipset om http://passfoto.nu/ och snacka om smidig hantering!

Man kan alltså ta ett kort (en selfie) med sin mobil, maila över detta till företaget och vips så gör de ett, eller rättare sagt 4 bra foton åt en för 99 kronor!

Jag fick mina foton på 2 dagar och det fina är dessutom att OM fotot inte skulle bli godkänt för pass/ körkort så kan man skicka in ett nytt- helt gratis!

Jag har ingen aning om vad det kostar att gå till en fotograf eller fixa kortet hos Transportstyrelsen men om man inte ids ge sig av så kan man alltså väldigt enkelt sköta allting hemifrån.

thumbnail_IMG_3192

Mitt körkortsfoto!

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Hedwiginnan

    Får man le och visa tänderna? Jag trodde inte man fick d så ser ut som en sur, förrymd fånge på mitt som jag också förnyade nu i sommar..:-))

    Svara
  2. CeciliaL

    Får också stå ut med ett sånt där surt seriemördarfoto nu – inte nog med att man inte får visa tänderna, man får inte ens le, och har man glasögon så måste man ta av dem – tror inte någon skulle känna igen mig från mitt foto! 😀

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>