Lördag- mer takt

Även idag fokuserade jag på takten i galoppen men givetvis också form och bjudning i både denna gångart och i traven.

Tyckte Vicke kändes pigg och ”med”- bra!

I natt blir det en timmes extra jobb på grund av övergången till vintertid som man lika gärna kunde slopa för min del- jag har mer glädje av att det är ljusare på kvällen än morgonen.

img_4207

Gårdagens katt-selfie!

I morse sa jag till en av stallägarna att alla borde ha ett eget kattskrälle.

Att mötas av dessa tjockisar på morgonen och gräva ner händerna i deras ljuvliga pälsar- det är inte mycket som slår det 🙂 .

2 kommentarer Skriv kommentar

 1. Caroline och unghästen Stina

  Birgitta, kan du inte försöka sätta på Olof en go-pro på huvudet när du rider? Det är katter och hundar och lite selfies och lite google-bilder, men jag (och säkert fler) vill ju se dig och Vicke in action!

  Svara
  • Birgitta

   Antar att du menar någon form av kamera?

   Det får nog vänta tills någon annan kan filma OCH redigera.

   Vis av erfarenhet är det inte alltid så lyckat att lägga ut bilder och framför allt inte filmer på när man rider.

   Människor man inte har en aning om vem de är kan fälla de mest konstiga/ elaka kommentarer och även om jag har ganska mycket skinn på näsan är detta inget jag behöver i mitt liv och definitivt inte på en blogg som jag driver helt gratis i syfte att skänka mig själv glädje.

   Förstår givetvis ditt önskemål i sak och tycker själv om att se filmer i begränsad omfattning men i detta fallet får det som sagt vänta.

   Finns ju skäl till varför jag inte ens filmar Olof när HAN rider (för det HADE jag ju lätt kunnat göra) eller varför många långt skickligare ryttare än jag inte lägger ut filmer på nätet.

   Kolla bara den senaste tidens debatt från Falsterbo och Breeders där en kvinna verkar ha som ett livsmål att svartmåla så mycket som det bara går genom att ta ögonblicksbilder på olika ekipage och sedan skriva nedsättande kommentarer om dom på Facebook (med ENORM spridning).

   Den mänskliga naturen är inte alltid så trevlig.

   Har som sagt genom åren sett vilka reaktioner jag (och många andra med mig) fått när jag har lagt ut filmer eller berättat om dåliga resultat. Ibland är det ingen ände på synpunkter och då inte bara sådana i syfte att ge (oombedda) råd och peppa och människor som aldrig någonsin tidigare skrivit en rad har plötsligt massor med åsikter (eller så skriver man under annat namn och fattar inte att IP-adressen är densamma….).

   De gånger man varit överlycklig över en bra träning eller en placering kan kommentarer helt lysa med sin närvaro.

   Nu vek jag av lite från ämnet men men….

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>