Speciella annonser del 605: vilken omplacering!

Ibland blir man verkligen mörkrädd!

Känns som att det bästa vore att avliva denna hunden, för allas säkerhet.

En ”akut omplacering” där man ska fatta beslut om att ta över en så här skadad hund över dagen…nej fy!

Och stackars hund som riskerar att bli ett vandringsprojekt….

annons

5 kommentarer Skriv kommentar

 1. Frida

  Så sorgligt. En en hund med dessa beteenden måste ju ha mkt stress och lär väl inte må så bra. Att flytta runt till olika hem lär ju inte göra det bättre, man får bara hoppas att rätt människa är villig att ta sig an en sådan hund. Att gå i sopor, hoppa på dörrar osv brukar tyda på att hunden behöver mer stimulans och få en arbetsuppgift/ngt att jobba med. Lär ju inte vara ett snabbt projekt att få den hunden lugn och trygg utan lär ta lång tid och en massa tålamod och kunskap….

  Svara
 2. Sandra

  Nu kunde jag läsa… Varför ens försöka rehabilitera detta? Fara för allmänheten…

  Svara
 3. LenaLu

  Men å andra sidan verkar hen extremt öppen med alla problem o kanske kanske det finns en passande person som vill ta sig an hunden. Hen verkar vara vettig o dumpar nog inte hunden hos vem som helst. Dyker inte rätt person upp så har man i alla fall gjort mycket innan avlivning är en lösning och kanske kan leva med det beslutet-att man faktist gjorde ”allt”.

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>