Dagens (julklapps)fråga

julklappar

Med julen runt hörnet tänkte jag, även om jag är vääääldigt långt ifrån att vara en traditionell firare av denna högtid, att vi skulle diskutera julklappar!

Köper ni julklappar? Till vem? Blir det många? Hur mycket budgeterar ni till detta?

Vad skulle ni själv vilja ha i julklapp inom rimlighetens gräns?

Jag har med ålderns rätt ha ha ha tack och lov uppnått det stadie där jag faktiskt inte behöver/ vill ha särskilt mycket.

Jag har mer kläder, smycken, hästprylar och allt möjligt annat än jag använder så jag kan faktiskt inte komma på något direkt som jag önskar mig.

Just nu är jag snarare i fasen ”måste slita ut de kläder och hästgrejer jag har” även om jag kanske inte hade fallit i gråt av ledsnad om jag fick ett Mias schabrak tex 🙂 .

Annars har jag tex bett, lindor, benskydd, täcken och mycket annat så jag hade kunnat öppna en affär…man samlar på sig en del på 30 år med häst…

Så nej, avstår gärna från ”julklappandet” även om Henrik och jag har sagt att vi kommer att köpa något litet till varandra.

15 kommentarer Skriv kommentar

 1. Trasselkvast

  Älskar presenter och tycker att jul och födelsedag är ypperliga tillfällen att få roliga saker eller sånt man inte unnar sig själv. Älskar även att GE presenter lika mycket som att få dem.

  Svara
  • CeciliaL

   Sager som Trasselkvast! Plus att jag forstas har en dotter som ar 9 ar och for henne ar ju julen och klapparna superviktiga, annars skulle jag nog inte julpynta (tycker framfor allt att julgranar och julpynt ar saaaa himla jobbigt att fa till och sen ta bort – om nagon kom in och julpyntade mitt hem pa nagot vackert och smakfullt satt skulle jag verkligen vara mega-nojd!!).

   Svara
   • CeciliaL

    PS kopte ’julklappar’ till mig sjalv igar – ett par vinter-ridbyxor fran Pikeur och ett par Roeckl handskar – vardagslyx, som jag onskat mig lange. Var enklare att bestalla sjalv an ge lankarna till maken och vanta ytterligare en manad…

    Svara
    • CeciliaL

     Na, jag tycker det ar lika mycket for alla! Astrakigt att kopa leksaker… Koper hellre hastprylar! 😀 😀

     Svara
 2. Manda Stillnert

  Köper julklappar till närmaste familjen, min mamma, pappa och syskon och såklart min sambo. Lägger inga jätte pengar men alla får något 🙂 Själv vill jag inte ha någonting, roligare att ge än att få .. Eller jo önskar mig ett nytt täcke till sängen 😉

  Svara
 3. Minstral

  Köper till maken och dottern. Till maken för runt 1000-lappen och dottern varierar, i år blir en ny i-phone så då sticker det iväg. Ska tillägga att vår dotter aldrig varit så att hon velat ha massa saker utan blir bara till jul och födelsedag.

  Svara
 4. Frida

  Köper till päronen, 2 syskon och deras respektive. Brukar bli runt 300:- per person så inga hiskeliga summor. Jag föredrar att hitta ngt som verkligen känns genomtänkt till just den personen framför att bara köpa ngt dyrt. Tycker det är roligt att köpa julklappar och ännu roligare att slå in dem. Jag är inte pysslig annars men just julklappsinslagning är roligt och jag går helt bananas på julklappspapper och fina band haha.
  Skulle jag få ngt speciellt just nu hade det varit ett brunt träns då jag råkade köpa en brun sadel och har ett svart träns. Annars har jag det mesta i prylväg och behöver inget speciellt.

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>