Bästa semesterprylen

Om jag bara ska utnämna en pryl som den bästa inför en solsemester (min I-phone räknar jag mer som en kroppsdel så den gills inte) så måste det bli foppatofflorna!

Fula- absolut men: billiga i inköp, superlätta att rengöra/ spola av, väger inget i resväskan, kan bäras av alla åldersgrupper och kön och har många användningsområden.

Bra när man går på het sand, kan användas när man går på steniga havsbottnar, går att simma med- jag har provat, kan promeneras i även längre sträckor osv.

Hemma använder jag dom när jag ska gå ut med soporna eller ta en kort kisstunda med Molly.

Henrik hade när vi träffades svarta träskor till soprumspromenaderna men fick av mig veta att det var stoooor gubbvarning på detta varpå jag köpte svarta foppisar till honom 🙂 !

12 kommentarer Skriv kommentar

    • Birgitta

      Om du tvivlar: se dig omkring!

      Finns MASSOR av barn, ungdomar, vuxna i ALLA åldrar som har foppisar.

      Ser dom inte sällan även i stall (trots att de torde utgöra en risk för trampskador). Den ende i stallet som har träskor är 65+…….

      Svara
      • Anna-Kajsa

        Det går säkert att säga massor av positivt om foppatofflor men just som imageförstärkare har de nog trots allt sina begränsningar.

        Svara
        • Birgitta

          Tja…jag vet ingen som har påstått något annat heller!

          Jag är den första att tycka att de utanför strand/trädgård och dylika platser har lite white-trashvarning över sig men i sitt rätta element så har de en plats även hos mig (och många andra).

          På många arbetsplatser tex- NEJ!

          Svara
  1. Rackemarie

    Jag som älskat trällor i stallet sommartid. Och snyggträllor i cerise mocka på jobbet. Har foppor också i lila för sopor och strand.

    Svara
    • Birgitta

      Birkenstocks är avsevärt dyrare, inte så tacksamma att spola av och går inte att simma med. Men tveklöst snyggare 🙂 !

      Svara
      • CeciliaL

        Har väl inte något speciellt behov av att spola mina tofflor eller simma i dem! 🙂

        Svara
        • Birgitta

          Absolut inte jag heller hemma men om jag reser till ställen med sandstrand tex så är det bra att kunna spola av skor man gått i där och har man en stenig strand och havsbotten på semestern är det rätt skönt att gå med foppatofflor och inte barfota.

          Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>