Idag har jag gråtit lite

Ni har väl inte missat Valegros ”goodbye” igår?

Hade jag varit där hade jag nog gråtit floder men även här hemma fälldes några tårar.

Så himla rätt att pensionera honom nu- kunde inte varit en bättre tidpunkt.

Noterade för övrigt från något annat filmklipp åter att hästen är fullkomligt iskall- står blickstilla när Charlotte intervjuas, folk jublar osv. DET är så himla häftigt!!!!

Och redan idag la Carl Hester upp bilden nedan: ett härligt liv för en underbar individ.

10 kommentarer Skriv kommentar

  1. Manda Stillnert

    Fantastiskt och se och så grönt och fint jämförelse med här hemma haha. Underbart för honom att bli pensionär och få njuta lite extra 🙂

    Svara
    • CeciliaL

      Det ar valdigt gront hos oss! Men valdigt blott… Jag bor ca 45 min fran deras stall och igar var det +15c, sa graset vaxer fortfarande och mina hastar vill inte ha nagot ho i hagen.

      Svara
  2. Minstral

    Absolut rätt att låta honom gå i pension, det är han värd Däremot känner jag inget sådär, varken Valegro eller för all del Dujardin tillhör mina favoriter.

    Svara
    • Birgitta

      Det jag gillar så mycket med Valegro är att han kan gå från maxad explosivitet till total avslappning i stillastående på nolltid. Det ser man inte ofta på högsta nivå. Många hästar kan inte ens stå still i halterna vilket förväntas redan i LC.

      Svara
      • Minstral

        Det håller jag med om 🙂 Däremot gillar jag inte Dujardins ridning med ryck i tyglarna hela tiden. Spänd stångtygel som hon konstant rycker i, nä ingen ridning i min smak hur bra omvärlden än tycker att hon är. Förutom att Valegro har lugnet och även power så tycker jag mest han är tråkig och fet. Tacka vet jag Edward Gal och Totilas, mitt absoluta favoritekipage genom alla tider.

        Svara
        • CeciliaL

          Faktiskt reagerade jag ocksa pa att han sag fet ut! Inte ar han den vackraste hasten heller, det kan jag halla med om ocksa. Men tycker hon rider valdigt bra, fast ritten pa Olympia haromdagen sag inte ut som hennes snyggaste kanske?? Sen gillar jag verkligen deras attityd och hur de behandlar sina hastar, sa det spelar val in ocksa.

          Svara
          • Minstral

            Behöver inte vara så att det i domarvärlden är fel. Men jag tycker ändå inte att hennes hårda hand är rolig.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>