Tisdag- ingen hage

Tyvärr stämde väderleksprognosen och det blåste så pass mycket i morse att vi inte vågade släppa ut hästarna.

Det händer på sin höjd en handfull gånger varje år så det var bara att gilla läget; hellre det än att riskera att det hände något i den rejäla blåsten.

Jag släppte både Leon och Vicke i ridhuset (inte samtidigt dock ha ha ha) så att de fick trava och galoppera en stund på morgonen och sent på eftermiddagen åkte Vicks och jag till Olof.

Då var det nästan vindstilla, i alla fall hemma hos honom och det gick bra att både köra och med själva träningen.

Hur har ni haft det? Har ni märkt något av stormen och påverkade den ert hästeri?

Lös och ledig!

6 kommentarer Skriv kommentar

  1. Rackemarie

    Det har inte varit så farligt och hästarna har kunnat gå ute som vanligt. Blev till och med en skogsrunda framåt eftermiddagen.

    Svara
  2. Minstral

    Blåste fortfarande bra imorse, men inte någon storm så hästarna fick gå ut som vanligt.

    Svara
  3. Lee

    Nej, trots jag bor på västkusten (o stallet 5 min fr havet), så märktes inte mer än att ett träd låg över tillfartsvägen till stallet. Hästarna gick ut som vanligt.

    Svara
  4. Anna

    Våra hästar fick också stanna inne. Egentligen hade våra kunnat gå ut men när det är personal som släpper ut och tar ansvar för andras hästar har jag full respekt för att man tar det säkra före det osäkra.

    Svara
    • Birgitta

      Samma här.

      Jag hade säkert kunnat släppa ut mina någon timme och liksom stå stand-by OM vinden tog i men jag hade jobbat på natten och behövde sova.

      Och man kan inte kräva att personal ska släppa ut hästarna annat än den tid det är sagt +- någon timme- sedan har dom annat att göra.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>