Att hitta sin passion

Min passion!

Jag pratade nyligen med en golfspelare som beskrev hur han kunde längta efter sina rundor som ett barn på julafton 🙂 !

Nickade också igenkännande för så känner jag ofta inför mina ridpass trots att jag har ridit i över 35 år och kanske borde känna mig lite trött och blasé ?

Hur som helst så kom vi in på det här med träning och vikten av att verkligen gilla det man gör för annars blir det inte av och man letar alla möjliga ursäkter för att slippa.

Vad gäller just tex golf kände jag en person som egentligen hade noll intresse av detta men som tvingade sig att ta grönt kort för ”det var bra för affärerna” (många kunder som spelar).

Denna person kunde planera en golfrunda men ställde in för ”minsta lilla”, typ lite regn och då har man enligt mig verkligen inte det rätta intresset.

Att jag skulle ställa in ett ridpass pga duggregn finns liksom inte på kartan- även om jag inte hade haft tillgång till ridhus.

Så det gäller som sagt verkligen att hitta sin passion för ”den bästa träningen är den som blir av” – en slogan jag läste någonstans och som ju faktiskt stämmer!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>