Vem är ni?

En av mina trognaste läsare och blogginläggsinspiratörer påminde mig nyligen om att de presentationer som finns under fliken ”mina läsare” högst upp på bloggen börjar bli väl gamla och kanske inte alls är aktuella längre.

Jag har ingen aning om ni ens har läst dom eller bryr er men oavsett vilket tycker jag att det är intressant att veta vem som läser bloggen- om ni vill dela med er.

Så; om ni ids och vill kan ni gärna skriva ihop en presentation och antingen posta den här som en kommentar så lägger jag över den på rätt plats eller så kan ni maila till bm6610@hotmail.com.

4 kommentarer Skriv kommentar

 1. Prick

  Ja det var ju ett tag sedan den texten blev skriven…. Nytt försök från Prick 🙂

  Hej! Jag är en glad hobbyryttare från -67 med två ridhästar (SWB). De tränas och tävlas i dressyr, banhoppning och fälttävlan på god hobbynivå. Den ena har varit uppe och nosat på CIC1* vilket är roligt men ack så kostsamt…

  Håller hästarna i egen regi hemma vilket möjliggör att ha två, tränar mycket och åker gärna på kurser när det inte är tävlingssäsong, då får tävlingarna helt styra på helgerna.

  Tycker det är roligt att följa dina tankar, funderingar och upplevelser kring träning och tävling.

  Svara
 2. Anna

  Jag heter Anna. Sedan ett tag tillbaka bor jag i Frankrike och här rider jag tyvärr inte alls men annars har jag ridit sedan jag var liten, med ett längre uppehåll under studietiden. Har ridit på ridskola samt haft medryttar-/foderhästar, ridit hästar åt andra osv men aldrig egen häst. Alltid varit mest intresserad av dressyr men har hoppat en del också. Tycker att det är roligt att läsa bloggen för att få lite stall- och hästinput även nu när jag inte rider.

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>