3 kommentarer Skriv kommentar

 1. Anna

  Någon i publiken rörde på sig/gjorde ett ljud/var ett barn/hade en färgglad tröja… Och förstås – domaren är orättvis.

  I ärlighetens namn tror jag dock att det senare ibland delvis stämmer. Jag har varit domarsekreterare åt ganska många olika domare och ett och annat har man ju fått höra. Som en som skrockade ”fin häst men ryttaren är en sådan som jag brukar kalla för kassler” om en tjej som var lite rund och ja, förvisso, hade lite för trång kavaj (klassen var ändå en St Georg). Eller på en ponnytävling när jag försynt måste påminna domaren då och då om att hon inte sagt något om ett moment och hon säger saker i stil med ”ojdå det tänkte jag inte på men det är ju en söt ponny, sätt en sjua”.

  Svara
  • Birgitta

   Var detta länge sedan?

   Jag tycker att ”dagens domare” nästan alltid dömer mig ”spot on” medan jag för kanske 10-15 år sedan var väldigt undrande ibland.

   Huruvuda det är domarna som har ändrat sig eller jag som har fått bättre självinsikt kan man ju så klart spekulera i men oavsett tycker jag som sagt att majoriteten är väldigt vettiga.

   Svara
   • Anna

    Ponnytävlingen var länge sedan, kasslern var 2015 men domaren var i och för sig ganska gammal. Jag tror att du har rätt i att de flesta är bra dock.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>