Måndag- ryttarbyte

Idag var planen egentligen att rida ut men då det både regnade och blåste rejält dirigerade jag snabbt om ridningen så att en stallkamrat, Ebba (dotter till Birgitta Kjellin) fick hoppa Vicke i stället.

Jag har inte sett Vicke hoppa på ca 3 år då stallägarnas dotter hoppade honom vid ett tillfälle så jag tyckte det var dags och dessutom orkade jag ärligt talat inte både bära fram hinder, hoppa själv och sedan ta bort allt.

Nu kunde jag titta på Vicke i lugn och ro och det såg hur bra ut som helst (finns film på Facebook och Instagram).

Jag har alltid hävdat att han är lätthoppad som få (hoppstammen kombinerat med all dressyrridning måste påverka…) men det är roligt när även någon annan bekräftar min känsla.

Själv har jag lagt hopptävlandet på hyllan men är som ni vet tveklöst för varierad träning så det här var kanske inte sista gången Ebba hoppade även om jag själv också kommer att fortsätta med skuttandet.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>