Bloggläsarens häst

Här kommer en liten text från läsaren som letade häst och som jag skrev om igår 🙂 !

”Jag vill passa på att tacka så jättemycket för alla tips som kom in via Birgittas blogg, några har jag ringt på och om jag förstod rätt så kom det in ett flertal nu på slutet men då hade vi redan bokat besiktning.

Och det blev….en helt vanlig häst 🙂 , en sjuårig SWB valack med en ganska ordinär stam. Det är en ljusbrun kille på 168 cm, han har ingen dressyrutbildning i kroppen utan har gått lite småklasser i hoppning, men han är SNÄLL, vänlig och okomplicerad och det tror jag att man kommer långt med. Och att han dessutom är söt som en ”My Little Pony” gör ju inget alls, jag tror att han redan charmat flera i stallet! Den nya stjärnan anlände igår och nu börjar jobbet med att lära känna varandra och förhoppningsvis kommer jag att kunna skola om honom till ”dressyrtant-häst” istället för juniorhopphäst 🙂 . Jag har ingen brådska och huvudsaken för mig är att jag har roligt med min häst under tiden.

Återigen stort tack för ert engagemang! 🙂 ”

4 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>