Drömtränaren?

Om ni vann/ fick en valfri lektion på er egen häst för vilken tränare ni ville i hela världen (nu drömmer vi fritt) vem skulle ni välja och varför?

Själv hade jag nog valt Carl Hester eftersom han dels är bevisat skicklig på att både rida och lära ut och dels verkar vara väldigt trevlig som person.

Mitt andrahandsval hade varit Kyra som jag tror detsamma om.

Vem väljer ni?

10 kommentarer Skriv kommentar

  1. Caroline och unghästen Stina

    Åååh, kan inte välja, men Uta Gräf, Ingrid Klimke eller Helene Langehanenberg är liksom de där sikta-mot-stjärnorna-tränarna som jag drömmer om. Luciana Diniz i hoppning/coaching, som M här ovanför skriver.

    Sedan har jag några som jag vill träna för här i landet, och som faktiskt kommer att vara helt görbart. Det är väl bara att anmäla sitt intresse och betala? 😉 Och de är: Karin Öljenmark, Per-Hendrik Waaler och Traudi Björling. Gärna Anna Hassö i hoppning/fälttävlan.

    Sedan skulle jag väldigt gärna vilja träna kommunikation med min häst för Norah Kohle (sök horsebalance på insta) eller John Rickets.

    Svara
    • Dressyrtant

      Nora kommer till mitt stall då och då. Bor i Gbg så är du intresserad så be Birgitta om min mailadress så förmedlar jag kontakt.

      Svara
      • Caroline och unghästen Stina

        Tack snälla! Jag bor ju i Norrköping, så jag håller ögonen öppna efter träningar i länet eller grannlänet. Hon har en sådan grupp på FB där man kan efterlysa träningssugna människor i närheten, för att få ihop en grupp

        Svara
  2. Karin

    Har tränat många gånger för Monica Theodorescou,en dröm……Numera är jag glad att inte bli ”tappad”i skogen el i paddocken av min jättebusiga Pre.Håller helt med A,vilken häst….här talar vi ”uppförsbacke”.

    Svara
  3. Dressyrtant

    Min egen tränare varje dag i veckan :). Carl Hester får dock rida min pålle åt mig om det ska vara någon.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>