Söndag- ute

Idag var det meningen att jag skulle tävla men eftersom jag, när jag anmälde mig otroligt nog missade att tävlingen inte var igår som jag trodde och som hade passat fick jag stryka mig.

Kände att jag inte orkade tokköra till en tävling direkt efter nattjobb och utan att ens hinna fläta (hemska tanke) så jag strök mig som sagt även om det var retligt att förlora 650:- på att jag läst fel.

Nåväl…just nu försöker många kvala sina hästar till Falsterbo så det är typ över 69 % som gäller för att ens placera sig så jag gick knappast miste om något pris idag.

Der blev uteritt i skönt väder och det ångrar jag inte!

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. mymind

    Va skönt att du fick/kunde njuta av uteritt istället. Alltid surt först när man märker en dylik ”miss” i planeringen, men bra att man kan resonera sig fram till att ”äsch, det var lika bra så här!”. Är lite avundsjuk på ditt prat om piké i ridhus och otaliga plusgrader, när man själv har helt vitt utomhus, mer singlar ner, och ridplanen är täckt av vem vet hur många cm is… Men äsch, sak samma, våren är på gång! Berätta mera om hur våren visar sig där så orkar vi här uppe stå ut ännu en tid… :).

    Svara
    • Birgitta

      Det är extremt olikt mig att göra dylika missar- kan inte ens komma ihåg att något liknande har hänt men någon gång ska ju vara den första 🙂 !

      Sedan hade jag i ärlighetens namn HUNNIT till tävlingen men kanske inte så smart att tävla efter vaken natts arbete och superstressande för att lyckas genomföra ritterna.

      Angående våren såg jag ett trist tecken redan förra veckan- en fästing på min ena katt 🙁 . Dom hade man gärna sluppit.

      Annars värmer solen gott, allt möjligt spirar utomhus och fåglarna kvittrar.

      Just det ja; lite flygfän såg jag också efter träningen i fredags- Vicke lockade säkert med sin svettiga kropp? Dom hade jag också gärna sluppit.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>