Varför jag har en korthårig hund

Känner igen bilden från när jag hade en långhårig schäfer.

En underbar hund på alla vis men alla dessa hår i en liten lägenhet fick mig ändå att säga ”aldrig mer en hårig hund”.

Och det löftet har jag hållit….

5 kommentarer Skriv kommentar

 1. Anna

  Har långhåriga katter och det är verkligen hår överallt! Har lagt ganska mycket pengar på klädrollers haha..

  Svara
 2. Trasselkvast

  Hade tax innan som hårade som tusan, korta hårda strån som satte sig överallt. Sen kom den svarta hunden, som inte fäller ett strå och det fick mig att glömma hur jobbigt det var. Nu när Mini är här har jag blivit grymt påmind om det igen… herregud vad mkt hår det kan lossna från något så litet. Får nästan panik ibland, på riktigt, känner att jag inte står ut en sekund till bland alla hår (typ när jag dammsugit fem minuter innan och han kommer och yr av sig. Tur han är så söt…

  Svara
 3. LenaB

  Har ingen hund men tre långhåriga katter, ljusa pälsar och svart soffa på det… Inte svårt att föreställa sig hur det ser ut varje dag när jag kommer hem från jobbet:-O
  Dessutom har hästen nu börjat fälla massor, vad är det för päls som åker av nu??? Vinterpälsen har han ju redan tappat…. Tur nog är han väldigt korthårig, men ALLT blir fullt av dessa korta bruna hår, suck. Känns som jag vadar runt i päls både hemma och i stallet!

  Svara
 4. Lee

  O jag säger ”aldrig en katt igen av rasen Birma”, jag har två….. de är underbara, men vi lever i ett hem fullt av ulltussar…..

  Svara
 5. Birgitta

  Sanningen att säga fäller whippets också- man kan dock dölja håren lite 🙂 !

  Med svarta Soya bytte jag och fd maken till svarta/ mörkblå lakan och med ljusa Molly är det ljusa kulörer på sängkläderna som gäller hi hi.

  Ser ju dock vissa spår på det mörka klinkergolvet i hallen dagligen….

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>