Dubbla uppsättningar

Härom dagen nämnde jag för Henrik hur otroligt nöjd jag är med den ridjacka jag köpte via en webshop för några månader sedan för nästan inga pengar alls.

”Att du inte köpte två om den nu är så bra” undrade han och jag var tvungen att förklara hur det oftast går till med mina hästprylar 🙂 .

Jag har nämligen tidigare gjort precis som han föreslog vilket gör att jag tex har 2 flugtäcken.

Det andra köpte jag begagnat för typ 150:– med tanke att ”då har jag detta i reserv när/ om det jag redan har går sönder”.

Minst 5 år senare har jag fortfarande 2 flugtäcken….

Samma sak med en eller rättare sagt TVÅ flugmössor jag köpte på Gekås för flera år sedan.

Mössorna var så billiga och bra att jag köpte 2 stycken- den ena har jag använt typ 5 gånger per sommar (fortfarande nyskick) och den andra ligger ouppackad i stallskåpet.

Nämnas ska väl att vi har extremt lågt insektstryck kring våra hagar (halleluja för det….) !

Jag har även några par helt oanvända lindor eftersom jag fortfarande använder en del fleecelindor som jag köpte på Gekås för typ 10 år sedan, samma sak med ett par ”reservsporrar” osv osv….

Det ”värsta”  exemplet är väl ett par skitsnygga läderstövlar som jag köpte begagnade (nyskick) för en spottstyver förra våren och som jag FORTFARANDE inte har använt eftersom det inte är något fel på mina säkert 6 år gamla stövlar som från början var tävlingsstövlar men sedan några år är vardagsditon.

Ja, ni ser….

Inte lönt att köpa dubbelt av något på ett tag känns det som 🙂 !

Känner ni igen er?

Väntar fortfarande på att användas……

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>