Dagens (surfplatta)fråga

Funderar på att köpa en surfplatta och har börjat titta lite smått på utbudet.

Prisvariationerna är som med det mesta stora och jag undrar hur billig surfplatta man ”vågar” köpa?

Tanken är att enbart använda surfplattan till att läsa olika saker på nätet och skriva blogginlägg samt ta kort då och då. Jag spelar inga spel.

Vad har ni själva för surfplatta och är ni nöjda?

5 kommentarer Skriv kommentar

 1. Ann

  Då jag faktiskt ganska konstigt nog har Samsung-telefoner (trots enbart mac-datorer hela mitt liv) blev det så klart en Samsung-platta. Tycker man ska ha samma som sin telefon. Det kommunicerar bäst, även fast jag med lite extraprogram får det att funka bra mellan mina mac-datorer och android-enheter. Men det är ju lite trixigare, och är man inte så teknisk så är det andra enklare. Så köp en ipad! Sen tycker jag absolut den ska ha eget simkort. Jobbigt att behöva köra via wifi eller telefonen jämt.
  De allra billigaste av udda märken utgår ju helt. Dålug skärmupplösning och skumma gränssnitt. Samsungs är ju betydligt billigare än ipad men ändå bra. Men tycker som sagt man ska ha samma som telefonen.

  Svara
 2. Trasselkvast

  Som ovan – du har en iPhone och allt blir mkt enklare för dig om du köper iPad =)

  Svara
 3. DRESSYRLIV

  Som varande allt som börjar med ”I”-hatare så kan jag bara säga Samsung Galaxy tab. Vet inte priset på den, men det är väl inte den allra billigaste (dock billigare än sura äpplet, höhö). Otroligt bra ljus, vilket är viktigt för mig, och ett android-system som jag är van vid. Har du I-phone så bör du väl välja en som inte har android, tänker jag.

  Svara
 4. LenaB

  Vi har Samsung hemma, ett par stycken…nöjda med dem. Men som flera andra har tipsat så tror jag att du vinner på att köpa samma typ som du har mobil.

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>