Lördag- gegga

Nu har den leriga årstiden börjat på allvar- det märkte jag både när jag slirade in i Vickes hage och när vi gick med Molly i skogen vid Dalby stenbrott.

Väldigt glad för mina Barbour gummistövlar som kostade en del men är både sköna att gå även långt med och har hållit i flera år.

Väldigt glad var jag också när jag hoppade av efter dagens pass på Vicke i ridhuset- dels för att han gick så fint men framför allt för att Henrik ringde och meddelade att middagen skulle var klar när jag kom hem. Älskar den mannen!

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Frida

    Japp nu är leran här, men klagar inte för det betyder att den fina galoppvägen vi hittade i somras är precis lagom mjuk och fjädrande för att kunna galoppera på. Så det gjorde vi idag! Det finns fördelar med nästan allt 🙂

    Svara
    • Birgitta

      Nja…. just lera pga ständigt regnande har jag svårt att se några fördelar med. Upptrampade hagar, risk för att skorna ska sugas av, risk att hästen ska halka i leran osv…..

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>