Den lilla hästvärlden, del 432

Min ständiga tes att hästvärlden är otroligt liten har bekräftats för tusende gången….

Såg en annons om ett billigt regntäcke igår på en Facebooksida och eftersom säljaren (helt okänd för mig) bor i byn närmast oss (Dalby) åkte jag idag dit för att köpa det.

Döm om min förvåning när det kommer fram att täcket ursprungligen köptes till…..Leon!?!?

Leons ägare och säljaren har varit arbetskamrater och när täcket inte passade Leon hamnade det hos säljaren där det visade sig vara för stort?!?

Ja Vicke ska det säkert passa och annars överlever jag 150:- ”i sjön” men vad sägs om sammanträffandet??????

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Ingela

    Jag har också nyligen upplevt lilla hästvärlden. Jag behöver söka ny sadel till min häst och kollade annonser på det jag fått rekommenderat. Hittade en sadel som dock var längre bort än jag tycker jag kan köra för att prova. Mailade iallafall för att kolla läget.
    Då har människan precis provat ny häst (därav sadelförsäljningen) hos min tränare (som bor på betydligt närmre avstånd) och erbjöd sig att ta med sadeln när hen ska hämta sin nyinköpta häst.

    Svara
    • Birgitta

      Vilken tur!

      Och i och med att ”alla känner alla” vågar i alla fall jag tex lita på folk vid annonsförsäljning på ett annat sätt än jag gör med vilt främmande personer.

      Kanske naivt men oftast vill man inte skita ner sig genom att lura någon som man har gemensamma bekanta med tror jag.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>