Fredag- fredagsfeeling

De gånger jag bara ska värma upp Vicke åt Olof och framför allt när det är svinkallt känner jag mig verkligen som tjejen på den andra bilden 🙂 ! Klumpiga stövlar, termobyxor, bylsig jacka…skulle inte vinna något stilpris nej!

Trots att jag ska jobba ikväll har jag faktiskt lite fredagsfeeling och ser fram emot en ledig helg!

Lilla hästen och jag har varit hos Olof som fokuserade på piruetterna som jag vill och även visade några steg jättefin passage som avslutning.

Det är dessa två sakerna jag vill att Olof framför allt ska träna när han rider, förra året var det bytena i varje som fokuset låg på men nu kan till och med jag göra 6-8 stycken lätt så det tycker jag inte att det finns någon anledning att nöta på hos honom.

Idag strålar solen och efter träningen var det skönt att släppa ut Vicke med lunch i hagen- hoppas bara han står lugnt på det knöliga underlaget vilket jag förmanar honom att göra dagligen 🙂 .

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>