Onsdag- bra Börjes!

Blåsig dag igår och blåsigt idag!

Vicke fick en vilodag och stod i bra lä och åt frukost när jag körde hem.

Angående mitt inlägg om Börjes tycker jag mest att det är sorgligt att så många tycker att man får skylla sig själv när man inte köper täcken för över tusen spänn eller som ”inte fattar hur jag orkar bry mig”.

Det är precis sådana resonemang som gör att vi konsumenter kan fortsätta att ”blåsas” av oseriösa företag- hur ska det bli en förändring om man bara rycker på axlarna och som en tjej skrev på Facebook (där jag också publicerat inlägget) att hon gjorde: ”slängde täcket i soporna”.

För mig personligen är 600 kronor inte mycket pengar och jag har för övrigt andra täcken så jag sitter inte i sjön men det finns också de som kanske har sparat i månader för att kunna köpa ett nytt täcke så man ska inte heller alltid bara utgå från sig själv när det handlar om pengar och för mig är det i detta fallet en ren princip.

Regntäcke ska klara regn….typ.

Men nog om detta, jag har idag besökt Börjes personligen och även pratat med ansvarig i Tingsryd som förstod mig till fullo, var helt med på att det är viktigt med nöjda kunder och lovade att jag kan byta ut täcket mot ett annat.

NU är jag nöjd 🙂 !

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Kristina Stenzel Huke

    Vad bra. Har själv ett vintertäcke (Himalaya) från Börjes som stått emot både regn och snö, så det var nog ett ´´måndagsexemplar´´ du fått.

    Svara
  2. Ann

    Jag har tre regntäcken från The Horze, inköpta i november, som alla TRE har släppt i sömmarna i främre delen av täcket. Jag hade tänkt laga så länge det bara var ett, men nu när alla tre har betett sig lika har jag mailat butiken, och blivit ombedd maila in foton.
    Till saken hör också att ingen av hästarna är täckes-marodörer, och värt är täcket som suttit på den som går själv, så det har nog ej med bitande djur att göra. Fortsättning följer… 🙂

    Svara
  3. Anneli Kristensson

    600kr i onödan är en träning du kunde fått istället exempelvis. Varför kasta bort pengar lixom? Bra du stod på dig!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>