Stalltimmar

På tal om gårdagens inlägg om tid i stallet undrar jag hur många av dygnets timmar ni tillbringar där?

Skulle ni vilja vara i stallet ännu längre eller känns tiden ni lägger där lagom?

Finns det moment ni bortprioriterar på vardagarna så som tex persedelvård?

Är ni i stallet alla dagar i veckan?

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Jannike

    2-3 timmar/ dag, försöker torka av träns varje gång det används för att det är så trist när det är riktigt stövigt, tar lång tid att rengöra. Är i stallet alla dagar, de dagar jag arbetar 14 timmar är jag där på rasten och gör det nödvändiga.

    Svara
  2. Frida

    På vardagar (jobbar vanliga kontorstider) så försöker jag hålla saker på ett minimum, jag mockar t ex bara bajshögarna och mockar ut det andra en gång i veckan och spånar nytt, prioriterar att hinna rida. Putsning, längre rykt osv sparar jag till helger och vilodagar. I alla fall vintertid, under sommarhalvåret kan jag bli kvar rätt länge ibland även på vardagkvällar. Hade jag haft råd att jobba mindre hade jag nog inte spenderat så mkt mer tid än vad jag gör på den häst jag har men kanske hade jag haft tiden att ha en till och då blir ju antal timmar fler så klart.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>