Roligt året runt?

Jag får nog instämma i vart fall lite i ovan- det finns perioder på året då det är roligare respektive tråkigare att ha häst…eller?

Sedan har jag alltid hävdat att det måste vara roligt för det mesta- tycker man ofta att det är motigt att ens åka till stallet, känns det tråkigt att rida osv då hade i alla fall jag inte fortsatt att vara hästägare längre.

Jag hade inte velat lägga så mycket pengar som det faktiskt kostar att ha häst och inte heller vara så bunden men där är man ju olika- det har jag sett genom åren.

Man kan ju också försöka göra vad man kan inom ens möjligheter för att underlätta hästlivet- det tycker jag att jag tex gjorde nu när jag flyttade Vicke närmare min bostad.

Jag märkte att det påverkade mig negativt att ha stallet så långt bort; allt kring Vicke tog för lång tid och kostade mer än jag ville.

Andra prioriterar annat av olika anledningar och huvudsaken är att det känns bra för en själv tycker jag- det finns ingen universallösning för alla.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>