Tisdag- windy

Har ni sett den där gamla reklamfilmen där en familj bär ett matbord ut och in, fram och tillbaka på midsommarafton beroende på vädret?

Så ville vi nästan göra igår i stallet 🙂 🙂 🙂 för det kom mer än en rejäl regnskur och som avslutning blåste det upp rejält.

Morgonen började på samma vis och det kändes som mer tur än skicklighet att jag bara fick väldigt lite regn på mig under ridbanepasset, dock blev vi ”luftade” så det räckte och blev över.

Det var så till och med min vanligtvis timida häst hoppade till då och då när det vajade till för mycket i träden runt banan.

Men det var tacksamt med regnet; både för grästillväxt och banbevattning.

Och i den blåst som rådde kändes flugluva i hagen som heeeelt onödig 🙂 !

Efter stallbesöket blev det lunch med god vän och tillika hästägare och som vanligt delade vi många historier kring vårt gemensamma intresse.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Manda Stillnert - Livet med en haflinger

    Här hemma växer de så de knakar känns de som, de har slagit av ungefär halva nu och de har redan kommit förbi de mängder hö de tog in förra året med råge. Så de känns som att i år ska man nog passa på att fylla på ladorna om de blir ett skit år nästa år!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>