Lördag- uteritt, trängsel och planka

Planen i morse var att ta en liten sovmorgon (till typ 7) men vi väcktes 06.15 av att min telefon pinglade till.

Det visade sig vara en person som ville köpa våra gamla köksstolar som jag hade annonserat ut och för en sömndrucken och sur Henrik var det en gåta hur man kan störa någon så tidigt på morgonen.

Som hästmänniska tyckte jag inte att det var det minsta konstigt 🙂 , jag fick väl skylla mig själv som inte hade stängt av Messenger….

För övrigt var jag såååå glad att någon kom och hämtade stolarna senare på dagen då planen annars var att köra dom till tippen. Så en hundring in på kontot och en tur mindre med otympliga möbler; det fick vara värt den förstörda sovmorgonen 🙂 !

09.00 lämnade jag och Anette stallplanen enligt plan och återvände 1,5 timme senare efter en behagligt tur.

Nu är ”man” (läs: jag) så trött på den gräsliga årstiden att bara det är uppehåll och vindstilla så tycker jag ”åhhhh…så FINT väder….”.

På eftermiddagen körde Henke och jag till Malmö för ett kort ärende och jag blev faktiskt…tja…nästan chockad över ”trafiken” på en av gågatorna i centrum.

Det var som att befinna sig i en storstad utomlands i semestertider; hur mycket folk som helst och jag ”skyller” på julhetsen.

Skillnaden blev desto påtagligare när vi körde hem till vår håla Staffanstorp för att äta middag.

Vi äter ju redan runt 16.00-tiden och det är tydligen lika okristligt som att störa någon per telefon 6 på morgonen för vi var DE ENDA personerna på restaurangen!

Jag såg på lapparna på borden att det var reserverat överallt men senare så det är inte så att detta matställe är impopulärt men tiden var det absolut.

Jättebra för oss som fick vår mat supersnabbt och kunde äta i lugn och tystnad; laxplanka blev det för min del:

Henke tyckte att mina tidigare försäljarskills under dagen (jag sålde även en grej han hade till sin nyligen bytade bil) förtjänade att han bjöd på middag….snäll make va 🙂 !

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Snart 60

    🙂 jag tolkade din rubrik som att du nu har börjat träna vilket jag inte tidigare läst, tror jag, att du nämnt om. Men det var inte sån planka du menade :).
    Såg gott ut i varje fall… God Jul!

    Svara
    • Birgitta

      Jag har försökt att träna i kortare och längre perioder men har aldrig ”fastnat” utan tycker helt enkelt att det är tråkigt.

      Jag kan inte skylla på avstånd eftersom jag bor mycket nära flera gym och jag har även både tid och pengar.

      Men som sagt tycker jag att det är tråkigt och jag anser att man inte ska göra sådant som ÄR just tråkigt om man inte BEHÖVER.

      Det som är framtvingat blir aldrig bra eller varaktigt, i alla fall inte när det gäller träning. Min erfarenhet.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>