Söndag- oupsss

Precis innan jag skulle sitta upp på Vicke i morse råkade jag kasta ett öga på hans träns och såg ungefär det ni kan se på bilden ovan.

Bilden är ”arrangerad”; jag tog den efter ridpasset för att illustrera mitt slarv men kan ni tänka er som det kunde ha gått om jag hade försökt att rida så där?

Nu är ju Vicke van vid att hans ägare hittar på alla möjliga konstigheter men hade tränsen ramlat av mitt under pågående ritt så hade han, om inte annat, kanske råkat trampa sönder det?

Ja, det är bara att erkänna; ibland är jag lite väl slarvig….

Idag lämnade vi tillbaka en film vi hyrde igår: Wonderstruck. Rekommenderas ej; seg och kass handling!

Vad jag däremot rekommenderar är att ni, liksom vi, gör en rolig fotobok efter någon trevlig händelse/ resa ni varit med om.

Vårt Miami-album kom i fredags (via Önskefoto) och det blev sååå bra!

Som jag har nämnt tidigare tycker jag verkligen att resa är som ett Kinderägg; man har roligt innan resan medan man planerar, man har ännu roligare medan man ÄR på resan och därefter kan man njuta av minnena under lång tid efteråt.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>