Måndag- samling och bjudning

Undrar hur många hundra timmar jag tillbringat här 🙂 ?

Körde till ridhuset i morse och fick ett jättebra pass där jag fokuserade på 2 saker, samlingen och bjudningen.

Det förstnämnda blir inte bra utan det sistnämnda så det går ju hand i hand tycker jag.

Jag avslutade passet med lite seriebyten; först 3 byten i var fjärde, sedan fem byten i var tredje och avslutningsvis 6 byten i vartannat 2 gånger i rad.

Den sista serien kändes såååå fin även om jag misstänker att Nina, om hon hade sett den, helt berättigat hade ifrågasatt vägen 🙂 då det blev något märkligt mellanting mellan byten på kvartslinjen och snett igenom men själva bytena…ahhh….så fina, jämna och i samling!

Åkte efter stallsysslorna och köpte foder; vetekli och sojamjöl.

Passade på att utnyttja en rabattkupong som gav mig 100:- om jag handlade för över 400:- och denna gången kunde jag faktiskt använda mig av den och inte som den gången jag fick något liknande erbjudande som dock var fyllt med så många ”gäller dock ej….” att kupongen egentligen blev värdelös.

Nu har jag precis lagat färdigt en köttgryta som var planerad som middag igår men som sköts upp pga brist på både tid och ork (det blev ”nödmiddag” på Ikea i stället 🙂 ).

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>