Osmart produkt?

En hästbekant sedan urminnes tider publicerade nedanstående text till ovanstående bild på Fejjan och jag måste säga att jag absolut håller med honom.

Jag ser inget värde i att ha mobilen i schabraket alls och definitivt inte vid uteritt. Skulle man ramla av så blir det liksom svårt att ringa efter hjälp om inte annat….

Men vad tycker ni? Något ni skulle kunna tänka er att köpa?

”Sitter och bläddrar i pappers tidn Ridsport, och ser detta…Snyggt och Smart…Det är andra gången dom försöker lansera denna wojlock, med ficka för telefon… Första gången var innan smartphone, med andra ord ett tag sen…Och det blev väl ingen storsäljare….Jag personligen rider aldrig med min lur…Expl på banan i träning /tävling(eller kör bil ..vilket är förbjudet) Men rider jag ut .Då har jag den alltid med mej, men i jackfickan som följer med mej om jag åker av😱ingen andvändning av denna ”smarta” wojlock , när man ligger där och ser baken på hästen. Och JA jag rider ut ensam ibland. Förlåt😔Jag blir så häpen över sånt här.. Men snygg är den… som en wojlock brukar se ut🔎som kostar 699:-..kom o köp konserverad gröt.🥴

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anneli Kristensson

    Förstår inte grejen med de! Jag köpte en sån där tränings midjeväska att ha när jag ridit.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>