Tisdag- outdoors

Började dagen på osedvanligt vis; genom att städa under badkaret!

Jag funkar som så att har jag väl sett något som stör mig så kan jag inte ”ha det osett” utan då måste det åtgärdas direkt om det går.

Och ”råkar” man se hur det ser ut under badkaret så tarvar det åtgärd…så mycket kan jag säga 🙂 !

Efter denna tvagning var det dags att åka till stallet för sedvanliga och mindre vanliga sysslor så som foderurlastning ur bilen.

Insåg också glädjande nog att det skulle gå att rida på utebanan med benäget bistånd av den här kamraten:

Som jag skrev i ett inlägg på Fejjan kan jag nog räkna på ena handens fingrar de gånger jag ridit dressyr utomhus i januari men idag gick det helt ok även om jag höll mig till lite mer kravlös ridning och ett förkortat pass.

Jag passade på att galoppera en del under lättridning och red bara lätt i traven och så skippade jag samlingsarbetet till förmån för lite friskare tempo.

Kom hem lagom till lunch som jag och Henrik åt tillsammans.

Tvingade honom att erkänna att köttgrytan jag gjorde igår hade renderat mig en topplacering i ”Sveriges mästerkock” och hoppas att han menade vad han sa he he…

Nu har jag och Molly kommit hem efter att ha hjälpts åt att ta in alla hästar från sina hagar så nu är det soffläge för oss båda!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>