Onsdag- träning

I morse åkte Vicke och jag till Nina för att träna.

Jag funderade lite över morgonens blogginlägg som handlade om konsumtionssamhället medan jag gjorde i ordning honom för avfärd och ni ska få läsa resultatet av dessa tankar imorgon bitti.

Träningen gick bra och jag passade på att utnyttja Nina och ”fråga åt en vän” som har en häst som lätt faller in i piaff närhelst den känner för det.

Ett trevligt bekymmer kanske man kan tycka om man som jag har en häst som det tidigare tog en kvart att få att piaffera för skänklarna 🙂 men givetvis är det inte alls bra med sådana egna initiativ.

Ninas råd var att flytta hästen i skänkelvikning när den vill piaffera och vi får nu se om vännen kan få sitt djur att sluta med denna plötsligt påkomna ”olat”.

På tal om mina egna blogginlägg förresten så kunde jag idag glädjande konstatera att min vän Marlenes inlägg på Facebook som jag skrev om igår har fått en fantastisk genomslagskraft med flera hundra delningar.

Det ska bli spännande att se ”vad det blir av det” och jag lovar att återkomma i frågan.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>