Fredag- vilodag

”Amigo” vilar sig i form idag!

Idag har Vickster vilodag; första gången på ca 10 dagar.

Jag försöker parera in de rena vilodagarna när jag själv jobbar eftersom jag är som tröttast då, sedan finns det dagar då jag bara skrittar ut vilket egentligen också är att betrakta som en form av vilodagar så vida man inte är ute i flera timmar vilket jag aldrig är.

På de ”rena” vilodagarna unnar jag mig att ibland inte ens borsta av Vicke eller så blir det som idag; en snabb ”avdammning”, kontroll att skorna sitter kvar och sedan tack o hej tillbaka till hagen med några kilo morötter som sällskap.

Inget jag skulle göra flera gånger i veckan givetvis men var 7-10 dag kan jag tycka är ok.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>