Fråga från en läsare om flyttfirma

Jag vet att jag har en del läsare som bor i och kring Stockholm och eftersom en bekant gärna vill ha tips om flyttfirma Stockholm till Norrköping i allmänhet och den länkande i synnerhet undrar jag om ni har något att komma med?

Själv bor jag dels i Skåne och har dels alltid flyttat för egen maskin men har dock anlitat några olika firmor på den tiden jag arbetade med tillsyn i socialtjänstens lägenheter.

Det enda generella tips jag vill ge är att begära offerter från några olika firmor och kolla vad de avser att debitera för.

Man kan förbereda väldigt mycket eller inte alls allt som ska flyttas och det bör så klart reflektera på priset.

Har man egna flyttlådor eller man ska låna dessa av firman, bor man högt upp i ett hyreshus utan hiss eller man har extremt otympliga möbler brukar detta också påverka priset.

En kommentar

  1. Annelie

    Har flyttar flera gånger med flyttfirmor och nr 1: snåla inte! Ta inte billigast. 2: kolla/fråga att de har ansvarsförsäkring och till vilket belopp. 3: som en ansvarsfull konsument – fråga om de har kollektivavtal (= deras medarbetare/”flyttgubbar” har en rimlig arbetssituation.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>