Annonsbedragare

Sitter och läser en tråd på Facebook som handlar om hur massvis med människor har blivit lurade av en tjej som inte skickat utlovade varor utan bara tagit deras pengar och därefter gjort sig onåbar.

Det har till och med skapats en egen sida på Facebook som heter ”Vi som blivit lurade av Jennifer Landin/ Jennifer Hemlig” och ändå så fortsätter bedrägerierna!?!

Det är i sådana här fall jag blir bedrövad över hur rättsväsendet fungerar och hur enskilda kan fortsätta att blåsa folk till höger och vänster utan represalier.

Det är inga större summor folk lurats på; hundralappar oftast men va fan….ska man inte kunna lita på folk?

Jag har själv köpt många saker av okända och aldrig blåsts på en krona och skulle gärna vilja fortsätta att göra affärer på detta vis utan att bli lurad.

5 kommentarer Skriv kommentar

  1. Jörgen Elgqvist

    Jennifer (Johanna Cecilia) Landin härjar fortfarande på nätet och lurar folk på pengar. Imorgon gör jag en polisanmälan. Hon bor på Jägersrovägen 19C i Malmö och använde senast mobilnummer 072-910 25 47 när hon lurade mig. Som ni säkert vet så har det bildats en grupp på Facebook med 1.9 tn medlemmar på temat ”Vi som blivit lurade av Jennifer Landin”.

    Svara
    • Birgitta

      Såvitt jag förstått finns det otaliga polisanmälningar mot fröken Landin men de leder ingen vart. Hon måste vara en av de mest ökända bedragarna på Hästnet/ Facebook i alla fall….

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>