Söndag- lättroad

Åhhh vilket fint ridhuspass Vicke bjöd på i morse.

Alla hinder var bortplockade så det var lättare att rida olika linjer som jag ville träna på och jag tyckte det mesta flöt på bra.

Titta på bilden ovan!

Jag vill påstå att de flesta ston aldrig skulle hålla på och ”leka” på detta vis (om man ska generalisterna i alla fall) medan både denna valack (Vickes stallkompis Nilo) och säkert många med honom tyckte det var hur kul som helst (finns en liten film på min instagram bm6610).

Dagen har annars ägnats åt att kolla på lite virke till kommande boxbygge, vi besökte både Byggmax, Hornbach och Bauhaus.

Henrik har lovat att snickra ihop 3 boxar till mig och som jag nog har nämnt tidigare så satsar vi på bästa möjliga funktion till lägsta möjliga pris snarare än exempelvis exklusiva träval och annat som kanske egentligen hade varit snyggare men som kostar betydligt mer.

Stallet är ju inte vårt och vi har ingen aning om hur länge vi vill hyra det så det blir lite andra beslut än om vi hade köpt stället.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>