Tisdag- mitt bollplank

Molly kollar på internet 🙂 !

Träning för Nina idag och med risk för att vara tråkig och bara skriva samma saker ”hela tiden” så gick det bra och fler och fler poletter ramlar ner i min lilla skalle.

Min känsla för allt möjligt blir bättre och bättre; sorgligt att det skulle ta så många år med en del saker bara…

Bortsett från själva tränandet så att säga så är Nina super att bolla olika hästrelaterade frågor med.

Hon tänker exakt som jag kring massor av saker och förstår därför vad jag menar, varför jag tycker på ett visst sätt, vad jag behöver, vad som blir bäst bla bla bla.

Jag håller oftast med henne i allt och litar mycket på hennes omdöme och det är guld värt.

Jag har sedan tidigare exempelvis diskuterat Vickes hull med henne, tävlingsupplägg, för och nackdelar med olika stall osv och nu finns det mycket att få råd kring när vi ska flytta.

Så klart inhämtar jag information från alla möjliga källor men det är onekligen mer värt för mig att ta råd från någon som jag dels har samma värderingar som och som dels känner både mig och Vicke och har sett oss IRL massvis av gånger om än bara på träning.

För som ni säkert har märkt själva kan man ibland få råd från personer som absolut menar väl men vars hästhållning är fullkomligt väsensskild från ens egen på många olika vis och av många olika anledningar och då är kanske råden inte alltid värda så mycket.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>