Torsdag- mera målning

Hi hi….i morse vaknade jag förväntansfull redan 04.30 och skojade med Henrik om att jag skulle ut på ”äventyr”.

I stallet blev det uteritt, ensam för ovanlighetens skull och lika ovanligt var det att jag både travade och galopperade på vägar som jag inte har vågat rida på i flera månader på grund av för mycket lera.

Nu har allt torkat upp fantastiskt bra vilket möjliggör både andra gångarter än skritt och som sagt andra vägar.

Efter stallet var det dags för ”äventyret” som inte var något mer avancerat än att jag åkte ut till mitt blivande stall för en rejäl målningssession.

Jag hann faktiskt måla allt, och nu ska det bara strykas en gång till förutom Vickes boxfront som redan är struken 2 gånger (den målade jag ju i förrgår).

Jag är galet nöjd med färgen; så varm och fin! Och tänk vilket tur att jag varken valde heltäckande svart eller brun som jag hade tänkt från början eller en mörkare nyans av denna lasyrfärg.

Så här ser det ut just nu, Vickes box:

Stallet:

Finns en kortare film på min Instagram också (bm6610).

På husrenoveringsfronten jobbas det också och jag gissar att man gjort åt några ton spackel 🙂 !

Så här såg sovrummet ut tidigare:

Just nu ser det ut så här:

För övrigt ser hela ”innanmätet” av huset ut så just nu så det finns inget mer av intresse att visa men det kommer förhoppningsvis nästa vecka!

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anja

    Jättefin färg men är boxväggarna inte väldigt höga? Eller är det vinkeln?

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>