Lagen om den urusla tajmingen

Härom dagen pratade jag med en arbetskamrat om detta att det är så vanligt (enligt mig) att saker händer vid de mest olämpliga tillfällen….typ.

Precis när man ska flytta från ett land till ett annat träffar man sitt livs kärlek (hände en bekant).

Nästan samtidigt som jag flyttade till min senaste egna lägenhet och för en gångs skull la rätt mycket pengar på att renovera den (det var en hyresrätt men hyresvärden ville inte göra något åt exempelvis en rosa hall….) så träffar jag Henrik. Summan av den kardemumman blev att jag knappt hann bo i min underbara lägenhet och den nya hyresgästen kunde skratta sig lycklig över att få en totalt nyrenoverad dito men å andra sidan gav det mig möjlighet att flytta ihop med världens bästa man så jag gick vinnande ur det valet ändå hi hi.

Nu är det samma sak inför flytten!

Jag har i flera månader letar otroligt intensivt (dagligen) efter begagnad boxinredning och hagmaterial.

Inte ett napp på hela tiden och de få gånger något dykt upp har det handlat om jätteslitna saker och/ eller i Norrland typ.

Men vad tror ni hände i samma sekund som jag köpte nya stängselstolpar och började bygga stallet?

”Så klart” annonseras det ut boxar och stängsel högt och lågt!

Nåja…jag är nöjd med mina köp och fick faktiskt tag på en del begagnade stolpar av den närmaste stallgrannen; vad är oddsen för det (också) 🙂 ?

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>