Måndag- tar det lugnt

Planen för idag var/ är att försöka att ta det lite lugnt och tex inte åka ut till huset/ stallet.

I stället har jag lagt lite tid på att städa Vickes hage från överblivet ensilage och gammalt bajs samt att sanera min stackars bil.

Subarun är verkligen en slitvarg och har behandlats lite styvmoderligt den sista tiden; jag har kört allt möjligt ”junk” i den (soptunnan igår tex) och harvat hur mycket som helst så både den in och utvändiga exteriören behövde verkligen fräschas upp.

Det blev en dammsugning och utvändig tvätt så nu känns det bättre- jag gillar inte när bilen ser för sjavig ut.

Vicke, det lilla livet reds ut idag och det blev lite trav och galopp på gräs och grusvägar samt en del skritt på asfalt.

Nu inväntar jag Henke så att vi kan åka till Ikea och Biltema; vi har en del på vår inköpslista och jag tänkte dessutom överraska honom med en grill som tack för hjälpen med stallbygget.

Får hoppas att den presenten blir mer använd än hans julklapp ha ha ha….den bestod av Londonresan vi skulle ha gjort i början av april…..

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>